Més de 6.600 persones van utilitzar el Bus Nit durant les Fires de Girona

Per segon any s’ha comptat amb un protocol d’actuació per evitar casos d’assetjament sexual 

Un dels viatges del Bus Nit durant les Fires de Girona.

Un dels viatges del Bus Nit durant les Fires de Girona. / CONSELL COMARCAL

DdG

Més de 6.600 persones han fet servir el Bus Nit durant les Fires de Girona organitzat pel Consell Comarcal del Gironès. Aquest any, ha arribat a la seva edició número 21 amb la participació de fins a vint-i-cinc municipis (l’any passat en van ser vint-i-tres) repartits en vuit rutes que han realitzat les companyies TEISA i Autocars Martí Pi.

Bescanó, Salt, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Aiguaviva, Vilablareix, Canet d’Adri, Sant Gregori, Madremanya, Sant Martí Vell, Flaçà, Sant Joan del Mollet, Bordils, Juià, Celrà, Viladasens, Sant Jordi Desvalls, Cervià de Ter, Medinyà, Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles i Quart, juntament amb Girona, han estat els municipis que han participat enguany en el Bus Nit de les Fires. Un servei de transport que ja està totalment «consolidat» i que ha recuperat les dades prepandèmia.

La consellera comarcal de Joventut, Anna Coll, afirma que «el bus nocturn per fires de Girona no és només un servei de transport que permet una mobilitat sostenible, facilitar el transport i evitar accidents, sinó que també ens permet donar seguretat al nostre jovent en l’anada i la tornada, evitant en la mesura del possible conductes de risc».

Per altra banda, i per segon any, el servei ha comptat amb un protocol d’actuació per evitar casos d’assetjament o agressions sexuals. L’objectiu ha estat garantir un transport segur de les persones joves. Segons l’empresa que s’ha encarregat de la seguretat durant els trajectes, PROTECTA, ha detallat que no s’ha registrat cap incident al llarg dels trajectes que s’han fet per Fires.