Un home de 71 anys mor atropellat per un cotxe a Salt

La víctima mortal era un veí de la ciutat de Girona de qui s'havia denunciat la desaparició 

L'accident de trànsit mortal urbà es va produir dijous al carrer Montfullà i la víctima va perdre la vida en arribar al Trueta

Façana de l’hospital Trueta de Girona

Façana de l’hospital Trueta de Girona / ACN - arxiu

Eva Batlle

Eva Batlle

Un home de 71 anys va morir dijous en ser atropellat per un cotxe a Salt. L'accident de trànsit es va produir poc després de les sis de la matinada al carrer de Montfullà de Salt. El conductor del cotxe implicat en l'atropellament va alertar el telèfon d'emergències 112 sobre els fets i es van mobilitzar tots els efectius d'emergències (Policia Local i SEM) fins aquest vial.

El sinistre viari va ocórrer una mica abans del pont que passa pel cim de l'autopista de la carretera de Bescanó.

En arribar, els sanitaris del SEM van atendre l'atropellat i el van traslladar en estat molt greu a l'hospital Josep Trueta de Girona.

En arribar al centre sanitari, la víctima de l'atropellament va morir. L'home no va poder superar les ferides de gravetat causades per l'atropellament, confirmen fonts del centre hospitalari.

La Policia Local de Salt de la seva banda va practicar les proves d'alcoholèmia i de drogues al conductor i en totes elles va donar negatiu. El cos policial encara té l'atestat obert i continua investigant les causes de l'accident mortal.

Desaparegut

La víctima de l'atropellament en el moment dels fets no va poder ser identificada, però hores després es va confirmar que era un veí de Girona que havia desaparegut dijous i pel qual es va muntar un dispositiu de recerca. El van començar a buscar cap a quarts de vuit del vespre a Montilivi, l'última zona en la qual se l'havia vist. Tant l'Ajuntament de Girona com l'Associació de Protecció Civil de Girona havien demanat ajuda per localitzar-lo.

Subscriu-te per seguir llegint