Mor en un accident de trànsit el cap de cuina de Can Roca de Girona

Va ser cap de cuina del Celler de Can Roca nou anys i el xef Joan Roca destaca que havia nascut per cuinar i que "era com de la família"

El sommelier Josep Roca que explica que "els dissabtes ens cuinava amor en família", i que aconseguia "ajuntar a la taula els germans i pares amb una cuina delicada"

El xef de postres, Jordi Roca, lamenta el "dolor amarg" i assenyala que l'ha sentit com "un germà"

Dani Redondo, amb Montserrat Fontané, mare dels germans Roca.

Dani Redondo, amb Montserrat Fontané, mare dels germans Roca. / Josep Roca / Instagram

Tapi Carreras

Tapi Carreras

Dani Redondo Cuevas, cap de cuina de Can Roca de Girona, va morir aquest divendres a la tarda en un accident de trànsit en un accident quan anava en moto per l'autopista AP-7. Actualment tenia 46 anys i va ser durant nou anys cap de cuina del Celler de Can Roca. Va marxar uns anys al Brasil per amor i amb la seva parella -ara estrella a Masterchef- va obrir el restaurant Maní, el quart millor de l'Amèrica Llatina.

La seva mort ha consternat la família Roca.El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, ha assenyalat a Diari de Girona que Dani Redondo era "com de la família". "Un tiu genial que la meva mare s'estimava molt com ell a tota la família", ha lamentat. És una "pèrdua molt sensible", ha explicat visiblement emocionat. Va ser alumne de Joan Roca a l'escola d'hostaleria de Girona i des de ben jove havia tingut una estreta relació amb els Roca Fontané. "Era un excel·lent professional, amb gran talent, un cor extraordinari i nascut per cuinar", afegit el xef.

El xef de vins, Josep Roca, ha lamentat la "trista i terrible" notícia. El sommelier ha explicat a Instagram que "conquistava cors des de la cuina".

"Els dissabtes ens cuinava amor en família", diu Josep Roca que explica que Dani Redondo aconseguia ajuntar a la taula els germans i pares amb una cuina delicada". "Havia nascut per cuinar", exposa el xef de vins que indica que "ha fet un viatge accelerat per retrobar-se amb el seu pare, Cantaran els àngels amb els seus guisats", relata.  

El xef de postres del Celler i del Rocambolesc, Jordi Roca, també ha tingut unes paraules de record cap a Dani Redondo: "T'he sentit com un germà, com família. Quin dolor amarg. Ets un referent i sempre ho seràs". "He tingut la sort de compartir amb tu moments tan bonics, serveis perfectes, en una cuina minúscula, celebracions, abraçades de sincer afecte, ens volíem, ho sé, tu ho saps, vas començar a treballar amb la meva mare mentre jo encara estudiava a l'escola i quan entri a la cuina tu em vas espavilar ràpid, en això eres el millor, a posar-li les piles a la gent, sense embuts, eres directe i sincer, no podies amb les xorrades, eres pencant com tu sol, responsable, ordenat, que ningú toqui les teves coses", ha escrit a Instagram.

"