Enjoy It obre aquest divendres el seu nou restaurant a Girona

Serà una proposta de cuina mediterrània i tradicional amb carn a la brasa, tapes, vins i cocktails

Està situat a la cantonada on hi havia el restaurant Boira, la Bombonera i una sucursal del BBVA

Tapi Carreras

Tapi Carreras

La plaça Independència de Girona tindrà des d'aquest divendres un nou restaurant. Enjoy It obre les portes després de diversos mesos d’obres en una de les cantonades de la plaça. L’Enjoy It ocupa l’espai on antigament hi havia hagut el restaurant Boira. El responsables del nou establiment però ocuparan més espai ja que també es van quedar i reformar els locals on hi havia una seu bancària de BBVA, i la gelateria la Bombonera. Enjoy It, el grup de restaurants que va obrir el seu primer local a Empuriabrava l’any 2018, obre a Girona el seu  cinquè restaurant, després de les obertures de Platja d’Aro, Mataró i Barcelona.

Plats, vins i cocktails

Sobre el menjar que se servirà, es podrà fer el vermut, dinar o sopar. Serà una proposta gastronòmica de cuina mediterrània i tradicional amb una àmplia oferta de tapes, ous estrellats, carns a la brasa amb josper, hamburgueses; i una àmplia carta de vins i cocktails. Per exemple, calamarsets a l’andalusa, croquetes (pollastre, de pernil ibèric, de gamba, de cabrales o de pollastre), patates braves de dos varietats, ous estrellats de pernil, botifarra de perol o els ous Girona, amb gules; truita de patates, entrecot de Black Angus, pop a la brasa, costellam de mig metre o el «tomahawk» de vedella per a dues persones.

Amb aquesta obertura, tres de les quatre cantonades estan ocupades per establiments de restauració. A banda de l’Enjoy It, en una altra hi ha el Txots i en una tercera, el König i el Cafèroyal, del mateix propietari. A la cantonada pendent, una part és del Lapsus i l’altra està en desús des de fa dècades per un procés judicial.