Els Patges Reials ja han arribat a Girona

Els dos emissaris estaran instal·lats davant de les oficines de Diari de Girona fins el dijous 4, de les onze a la una del migdia i de les cinc a les set de la tarda

Ja falta molt poc per l'arribada dels Tres Reis d'Orient que, com cada 5 de gener, aniran casa per casa a deixar els regals que els més petits i petites han demanat. Però, per poder fer aquesta tasca tan important és necessari que sàpiguen què és el que volen. Per això alguns dels seus patges ja donen voltes per Girona esperant que la mainada els entregui la seva carta i així poder transmetre els seus desitjos a Ses Majestats.

Des d'avui i fins dijous 4 de gener, hi haurà dos Patges Reials instal·lats davant de les oficines de Diari de Girona, en el carrer Mendoza 2, al costat de Plaça Catalunya; estaran des de les onze fins a la una del migdia i de les cinc fins a les set del vespre.

El dia d'avui ha sigut molt emocionant i alegre per a tots aquells nens i nenes que s'han apropat amb nerviosisme a entregar la seva carta als Patges Reials. Els més petits i petites esperaven el seu torn amb il·lusió. Des de laboratoris per crear retoladors fins a la camiseta del Girona, passant per arcs de tir, jocs de taula, peluixos i pijames; aquests són alguns dels elements que emplenen les cartes dels infants gironins, que esperen amb ganes la nit del divendres. I és que tots tenen molt clar que Ses Majestats no portaran gaire carbó enguany perquè, ja ho ha dit un dels nens: «aquest any m'he portat molt i molt bé».

Les cavalcades

Després d'entregar la carta, i abans que els Tres Reis deixin tots els regals la nit del divendres 5, toca esperar la seva arribada i donar la benvinguda a tota la comitiva reial. Alguns dels infants que s'han apropat a entregar la seva carta aniran a esperar-los a Girona, d'altres ho faran a Figueres. Hi ha molts de llocs on anar a rebre a Ses Majestats, però vagin on vagin tots els nens i nenes comparteixen aquesta felicitat de «la nit més màgica de l'any», com diuen alguns.

En el cas de Girona divendres serà un dia de celebració que començarà de bon matí amb diversos grups de personatges reials que faran actuacions a tots els barris de la ciutat. Llavors, a les 15:45 els infants podran anar a veure els Tres Reis al Campament Reial, que s'ubicarà en el Parc de la Devesa. Finalment, a les sis de la tarda començarà la cavalcada que sortirà del Camp de Mart i acabarà a la Copa, on hi haurà un acte final.