Cavalcada de Reis a Girona: Horari i recorregut

S'ha canviat una part del recorregut per manca d'efectius policials

El campament serà al camp de Mart de la Devesa i l'itinerari acabarà a la Copa

Els Reis ja estan a punt per a la Cavalcada d'aquest any a Girona i ho fan amb alguns petits canvis en el recorregut, tal com es va anunciar a principis d'aquesta setmana.

El seguici reial de Melcior, Gaspar i Baltasar començarà a les 6 de la tarda al Camp de Mart, seguirà amb les carrosses per la rotonda de Joaquim Vayreda, pel carrer de Caterina Albert, plaça Prudenci Bertrana, plaça de Miquel de Palol, carrer del Mestre Francesc Civil, carrer de Santa Eugènia, plaça Marquès de Camps, avinguda d'Álvarez de Castro, plaça de l'Hospital, plaça de Pompeu Fabra, vial oest de la plaça de Catalunya i avinguda de sant Francesc. A partir d'aquí el recorregut seguirà a peu pel carrer de Santa Clara, plaça de la Independència, avinguda de Ramon Folch, rotonda del Rellotge, passeig de la Devesa i finalitzarà a La Copa amb l'acte final.

Durant l’acte, el mag Naj-Mandin, acompanyat de la carbonera major, Tem-Noch, dirigirà les 6 bandes musicals participants en la cavalcada per tocar la cançó dels Tres Reis donant la benvinguda a Ses Majestats.

Recorregut cavalcada de Girona

Recorregut cavalcada de Girona / Ajuntament de Girona

Abans de la cavalcada, de 15.45 h a 18 h, els Reis es trobaran al Campament Reial del Camp de Mart.