Un comboi dels Bombers acompanya els patges reials a repartir regals als infants ingressats al Trueta de Girona

A través de la nova autoescala han accedit per la finestra a la planta de Pediatria on els petits els esperaven

Gerard Vilà / ACN

Gerard Vilà / ACN

Un comboi dels Bombers ha acompanyat als patges reials a repartir regals als infants que estan ingressats a la planta de Pediatria de l'hospital Josep Trueta de Girona. La comitiva reial ha arribat en diversos camions del cos que han aparcat just davant del centre i a través de la recent estrenada autoescala han accedit a la tercera planta. Un bomber ha acompanyat els tres patges que han acabat entrant per la finestra de la sala d'espera on els nens i nenes i les seves famílies els han rebut. Un cop a dins han anat a les diferents habitacions a repartir els regals, davant la cara de sorpresa dels petits i la satisfacció de les famílies que els acompanyen. També han visitat l'àrea d'Urgències Pediàtriques.

Els nens i nenes de la tercera planta de l'hospital Josep Trueta de Girona han viscut un matí de divendres especial. A quarts de dotze han escoltat com les sirenes de cinc camions de Bombers s'aproximaven al davant de la façana de l'entrada a l'edifici i de dins en sortien els patges reials. Una sorpresa que ha continuat quan han vist els tres subalterns dels Reis d'Orient pujar a l'autoescala nova que estrenava el cos i que els enfilava fins al terrat que hi ha a tocar de la sala d'espera de la planta de Pediatria. Un cop allà, i a través d'una corda, s'ha fet arribar els regals que hi havia en un sac als tres patges que s'han enfilat fins a la finestra de la sala d'espera de Pediadtria.

A dins hi havia infants i famílies sorpresos amb el que estava passant i que han rebut amb aplaudiments i cantant als tres enviats dels Reis. Un cop a dins ha estat el moment de repartir els regals a les diferents habitacions de la planta i també a Urgències Pediàtriques, on hi ha els petits amb més complicacions.

La Marta és la mare d'una de les nenes ingressades. Explica que els ha sorprès i que han quedat "parats" quan han vist els patges reials entrar per l'habitació. La seva filla, la Morgada, ha rebut un regal, però la Marta deixa clar que "el millor regal de tots és que demà, dia 6, podran tornar cap a casa".

En Jordi és de Tossa de Mar i també està ingressat al Trueta. Encara emocionat pel joc de màgia que li acaben d'entregar els patges reials explica com ha estat la visita. La seva mare, la Raquel Nadal, agraeix el gest dels Bombers i del Trueta i remarca que és un "gran detall" que han tingut.

"Ha estat molt bonic i molt ben organitzat a més de molt espectacular amb els Bombers. És un record que s'emportaran tota la vida", ha assenyalat. Si tot va bé, en Jordi i la seva mare en pocs dies podran tornar cap a casa.

Tot plegat ha passat aquest divendres al matí, just quan el Govern tornava a fer obligatòria la mascareta als centes sanitaris.