La Policia Local de Llagostera identifica 4 persones que volien delinquir al veïnat de Bruguera

Tots els individus tenen antecedents penals i van ser trobats gràcies a la col·laboració ciutadana

Una imatge del material requisat.

Una imatge del material requisat. / Ajuntament de Llagostera

Josep Coll

Josep Coll

La Policia Local de Llagostera va identificar a quatre persones sospitoses que, suposadament, pretenien cometre fets delictius al veïnat de Bruguera del municipi. Va ser gràcies a la col·laboració ciutadana que els agents van poder identificar als sospitosos. I és que una veïna va alertar de la presència d’un vehicle que circulava de forma sospitosa pels camins del veïnat de Bruguera, una zona que queda als afores de Llagostera.

Un cop avisats, la Policia Local es va dirigir fins al lloc dels fets i, allà, van localitzar un vehicle estacionat sense ningú a dins. Va ser llavors quan els agents van cercar pels voltants fins que van trobar a quatre persones al mig del bosc. En un primer moment van fer cas omís a les indicacions policials fins que, finalment, van poder ser identificades.

Segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat, es tracta de quatre persones amb diversos antecedents penals per robatoris amb força. A més, a l’interior del vehicle es va trobar una barra de ferro, una escarpa i una maceta i guants. En la identificació dels presumptes de delinqüents també va participar una unitat de la Policia Local de Caldes de Malavella, en el marc del conveni de col·laboració policial.