Espectacular incendi en un pis del centre de Salt

Els Bombers han activat 13 dotacions, ha cremat tot l'habitatge i no s'han hagut de lamentar ferits

Les flames sortint per una de les obertures del pis afectat per l'incendi a Salt

Les flames sortint per una de les obertures del pis afectat per l'incendi a Salt / Captura de vídeo / anti-radars Garrotxa

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Bombers treballen en un incendi al centre de Salt. El foc s'ha declarat cap a tres quarts de dues en un bloc de pisos del carrer d'Àngel Guimerà i que dona al de Francesc Macià, concretament a la tercera planta. L'han pogut donat per extingit cap a un quart de cinc de tres i ha cremat tot el domicili. No consten ferits ni tampoc desallotjats.

L'incendi hauria començat per la cuina de l'habitatge i quan hi han arribat els Bombers estava molt actiu però per sort a dins ja no hi havia ningú. De fet, les flames sortien per una de les finestres, com han immortalitzat diversos veïns.

Tot i això, els efectius han comprovat que l'incendi no s'han desplaçat pels altres domicilis de la primera i segona planta del bloc de vuit pisos d'altura.

El fort fum que ha generat l'incendi, però s'ha desplaçat per la resta del domicili afectat i també per l'escala de l'immoble.

De moment no consten ferits. Aquest foc està generant molta expectació a la zona i també a les xarxes socials.

Els Bombers han activat 13 dotacions i a lloc també hi ha la Policia Local de Salt i el SEM. Arran dels fets s'ha tancat l'accés al carrer d'Àngel Guimerà.

L'avís que han rebut al 112 indicava que hi havia un incendi en un habitatge que donava al pati interior del bloc que dona en dos carrers del centre de la població i que hi havia flames a la façana.

Els Bombers han atacat les flames i han pogut donar el foc per apagat cinc minuts després d'un quart de tres. Tot i això, encara cap a les tres de la tarda hi ha diversos efectius que estan fent relleu i revisant i rematant punts calents. Finalment, cap a les quatre de la tarda ja han donat per revisada la tercera planta on hi ha el pis sinistrat i han acabat de fer tasques de ventilació a l'edifici.

Un dels motius que ha provocat l'expansió del fum és que quan els Bombers han arribat al domicili la porta estava oberta i per tant, s'ha anat escampant per tot l'escala. Fet que podia suposar un perill pels veïns, tot i això, segons els Bombers, no consten ferits.