La campanya de Nadal de l’Espai Gironès recull 8.762 euros per a la Fundació Astrid-21

És la tretzena campanya solidària de Nadal del centre comercial i els diners es destinen al projecte Aprenem com tu

El responsable de l'Espai Gironès i la de la Fundació Astrid-21

El responsable de l'Espai Gironès i la de la Fundació Astrid-21 / CC Espai Gironès

DdG

L’Espai Gironès ha entregat a la Fundació Astrid-21 un total de 8.762 euros, que és la suma dels donatius fets pels clients del centre comercial, en el marc de la campanya solidària de Nadal que s’ha dut a terme des del 30 de novembre i fins al 5 de gener.

Els diners es destinaran concretament al projecte Aprenem com tu, que té com a objectiu que les persones amb síndrome de Down o amb discapacitat intel·lectual en edat escolar rebin una adaptació curricular adient dins l’àmbit acadèmic ordinari d’escoles i instituts de Girona.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, agraeix un cop més “la solidaritat de la població de les comarques gironines i la gran participació en aquesta iniciativa, que permetrà un any més donar suport a les persones que més ho necessiten”. 

“Des de la Fundació Astrid-21 volem agrair a l’Espai Gironès per haver pensat en les persones que atenem i ajudar-nos a poder donar-los el suport necessari a través del nostre projecte Aprenem com tu. Volem donar les gràcies també a totes les persones que han participat en les diferents activitats de la campanya, que han aconseguit que sigui tot un èxit”, ha indicat la presidenta de la Fundació Astrid-21, Pilar Albareda, segons informa en un comunicat.

A la campanya s’hi ha pogut participar penjant estrelles amb desitjos als quatre arbres gegants de cartró reciclat i sostenible instal·lats a la zona de restauració. També s’han fet tallers infantils on els més petits han pogut dissenyar els seus propis guarniments de Nadal.

L’actor i padrí de la campanya, Martí Peraferrer, va dur a terme una representació del poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, en quatre funcions, que també van tenir molt bona resposta per part del públic i es va poder assistir al musical Peter Pan, un espectacle únic dut a terme per una companyia de teatre inclusiva (Candileja Producciones), amb un gran ressò amb aforament complet de 200 assistents.  

Projecte ‘Aprenem com tu’

La Fundació Astrid-21, entitat que treballa des de fa 35 anys per millorar la qualitat de vida i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i diversitat funcional, impulsa diferents projectes i els diners recollits es destinaran concretament a Aprenem com tu. El programa, adreçat a edats entre els 3 i 18 anys, està pensat per atendre la mainada i joves de les comarques gironines amb síndrome de Down o altres discapacitats i també per donar suport a les seves famílies i als professionals dels centres. L’objectiu és afavorir la inclusió dels alumnes i potenciar al màxim la seva autonomia i l’assoliment de coneixements i habilitats.