Incendi en el pati interior d'un bloc de pisos de Sant Eugènia

No s'han hagut de lamentar ferits

El carrer tallat i els efectius d'emergències a la zona pel foc en un bloc del carrer Santa Eugènia de Girona

El carrer tallat i els efectius d'emergències a la zona pel foc en un bloc del carrer Santa Eugènia de Girona / Anti-radars Garrotxa

Eva Batlle

Eva Batlle

Ensurt aquest dimecres al barri de Santa Eugènia de Girona.

S'ha declarat un incendi en un bloc de pisos del número 107 del carrer Santa Eugènia cap a un quart de dotze del migdia.

Els Bombers han activat tres dotacions i també s'han mobilitzat un gran desplegament de Mossos d'Esquadra, Policia Municipal de Girona i el SEM.

L'avís que han rebut els Bombers indicava que hi havia foc en un balcó del bloc de vuit plantes. Finalment, els efectius han comprovat que era un incendi al pati interior i el que cremaven eren unes bosses i cartons. Això ha generat molt fum a l'interior de l'edifici. Tot i això, segons els Bombers, el succés s'ha saldat sense ferits.

Els Bombers han pogut extingir el foc en pocs minuts, quan faltaven 7 minuts per les dotze ja ho estava i també han ventilat l'interior del bloc.

A partir d'aquí aniran repassant els domicilis per mirar que no hi hagi cap altra afectació, indiquen des del cos d'emergències.

Carrer en part tallat

Arran d'aquest incendi, la Policia Municipal de Girona ha tallat el carrer Santa Eugènia -a l'altura de Can Ninetes- en sentit Girona cosa que ha sorprès molts ciutadans i conductors. Alguns d'aquests s'han quedat a l'altra vorera expectants pel que succeïa.

Els Municipals tallant un dels carrils al trànsit a l'inici del carrer Santa Eugènia

Els Municipals tallant un dels carrils al trànsit a l'inici del carrer Santa Eugènia / DdG