El Mas Marroch, a Vilablareix, acollirà aquest any la segona edició de The Wedding Market, la fira de proveïdors per a casaments, i ho farà amb la col·laboració dels germans Roca. L'esdeveniment, que se celebrarà entre el 13 i el 14 d'abril, reunirà més de 80 proveïdors diferents. Entre d'altres, de servei d'àpats, serveis audiovisuals, cocteleria, rebosteria, animació, moda nupcial, il·luminació, viatges, joieria, detalls o papereria. Serà en un espai en el qual les parelles podran conèixer a les empreses i trobar tota mena de serveis.

Aquesta serà la primera vegada que els germans Roca col·laboren amb les fires nupcials i aportaran a l'oferta de The Wedding Market els biquinis de la acabada d'estrenar Bikineria Rocabolesc, així com gelats de la Gelateria Rocambolesc. «Estem encantats de rebre tant de talent en l'Espai Mas Marroch», diu Josep Roca. El mitjà dels germans també creu que The Wedding Market «serà un acte interdisciplinari, pletòric de creativitat i innovació transversal. La bellesa, l'elegància i el bon gust ens fan sentir en un ambient de festa inoblidable».

Les últimes edicions celebrades a Madrid i Barcelona han aconseguit reunir més de 5.500 visitants en quatre dies. «The Wedding Market té com a objectiu consolidar-se en els pròxims 5 anys com l'esdeveniment diferencial del sector nupcial en les principals ciutats del país», asseguren Sandra Vilar i Ángel Almendros, artífex del projecte.