Blanca Rigau, Jessica Perea i Nathalie Owerzarek guanyen el concurs de bellesa per a majors de 30 anys de Girona

El certamen s'ha dividit en tres categories de més de 30, 40 i 50 anys i se'ls ha posat una banda que posava «Mrs. Gerona 2024»

Les guanyadores del concurs.

Les guanyadores del concurs. / DdG

Josep Coll

Josep Coll

L'entrenadora esportiva de bàsquet Blanca Rigau, l'administrativa Jessica Perea, i la criadora de cavalls Nathalie Owerzarek, han estat les guanyadores del primer concurs de bellesa per a majors de 30 anys de Girona. El certamen ha comptat amb dotze participants i Rigau s'ha imposat en la categoria de +30, Perea en la de +40 i Owerzarek en la de +50. Com a curiositat, a les bandes de les guanyadores s'hi podia llegir «Mrs. Gerona 2024». Les guanyadores tindran l'oportunitat de representar a Girona en el concurs de Catalunya i les primeres finalistes en l'Universal Woman Of TheYear.

L'Hotel CMC Best Western Premier CMC Girona va acollir l'esdeveniment que va aplegar unes 120 persones. El certamen va ser presentat per la seva directora Regional Lorena Cortado i la presidenta del Certamen, Thaís Arias. Totes dues van dirigir i organitzar durant tres dies una sèrie d'activitats pensades per a les dotze candidates classificades. Totes van coincidir a dir que van participar per a complir el seu somni i que van viure tots els moments amb molta il·lusió.