Queixes a Montilivi pel tancament de dues zones d'aparcament que l'Ajuntament ha de netejar

En total es perden durant un dia i mig entre 150 i 200 llocs a prop del CAP en una zona on estacionar el cotxe és complicat

Cotxes estacionats tot i les senyals que ho prohibeixen.

Cotxes estacionats tot i les senyals que ho prohibeixen. / DdG

Josep Coll

Josep Coll

L’Associació de Comerciants Montilivi Girona s'ha queixat perquè dues grans bosses d’aparcaments del barri estaven tancades per unes tasques de neteja que fa l'Ajuntament. Segons la senyalització, no s’hi podrà estacionar fins demà a partir de les 15 hores, cosa que ha provocat cert rebombori entre alguns veïns, ja que això els treu molts llocs on poder deixar el cotxe, en una zona on ja de per si és complicat aparcar en determinades hores del dia. La portaveu dels comerciants ha apuntat que no troba «normal tancar els dos aparcaments» al mateix temps. Així, creu que el «més lògic» era netejar-ne un i després l’altre, per no perdre tant d’espai per aparcar.

En concret, són entre 150 i 200 aparcaments els que se situen en aquestes bosses que no es poden utilitzar. Estan situats a prop del CAP de Montilivi, un espai on estacionar el cotxe va molt buscat sobretot a primera hora del matí, no només per ser proper al centre d’atenció primària, sinó també per tenir l’escola Pericot molt a prop. En tot cas, tot i la senyalització de no aparcar, s'han vist alguns cotxes estacionats a la zona.

L’Ajuntament de Girona detalla que per un tema «eficiència i de logística» és més viable dur a terme la neteja de tot l’aparcament. I és que recorda que «no es tracta de dos aparcaments, sinó que està catalogat com un únic aparcament». També afirma que es va «avisar del tancament amb el temps suficient» i que la neteja es preveu fer dos cops l’any.

Subscriu-te per seguir llegint