Cau un fals sostre d'una residència de gent gran de Girona per una fuita d'aigua

No hi ha ferits i tampoc s'han hagut de desallotjar els residents

Eva Batlle

Eva Batlle

Ensurt en una residència de gent gran de Girona. S'hi ha produït una fuita d'aigua important que ha fet caure un fals sostre. Malgrat els fets, no hi ha ferits i tampoc s'han hagut de desallotjar els residents.

Així ho relaten els Bombers que han hagut de treballar-hi amb cinc dotacions. L'avís per desplaçar-se fins al carrer dels Jocs Olímpics de la Creu de Palau s'ha donat al 112 cap a un quart de cinc de la matinada.

En arribar els Bombers s'han trobat que hi havia una fuita a la planta baixa de l'edifici de cinc plantes i que el responsable de manteniment ja havia tallat la clau general de l'aigua.

Un cop a dins han comprovat que la fuita era a la zona de la cuina i que l'aigua era molt calenta. Arran dels fets ha caigut part d'un fals sostre, ja que la fuita s'havia donat en aquesta zona, que els Bombers han revisat.

Arran dels fets, els Bombers han analitzat també l'estat de la instal·lació elèctrica que no ha resultat afectada. A continuació, han tret l'aigua acumulada a la cuina i material divers. Finalment, també han abalisat la zona del rebost per les afectacions.

Arran dels fets no hi ha hagut cap afectat, indiquen des del cos d'emergències i tampoc ha calgut desallotjar cap intern del centre, segons el cos d'emergències.

Aquest servei ha finalitzat al cap d'un parell d'hores i els Bombers han tornat a parc. A la zona també s'hi ha desplaçat la Policia Municipal de Girona i el SEM.