Atraca tres persones a Girona i Salt: a una l'obliga a treure 1.000 euros d'un caixer i a una altra a fer Bizum per 664 euros

Els Mossos detenen el lladre i el jutge enviat a presó l'home de 24 anys que va cometre els robatoris violents en 15 dies

Unes manilles dels Mossos d'Esquadra

Unes manilles dels Mossos d'Esquadra / MOSSOS D'ESQUADRA - Arxiu

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d’Esquadrahan detingut un home de 24 anys per cometre tres robatoris violents a Girona i Salt en només 15 dies.

Els agents l'han detingut a Girona i l'acusen de ser presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència, un delicte de detenció il·legal i estafa bancària lleu.

El detingut ja comptava amb antecedents policials previs i després de passar disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona, aquest en va decretar el seu ingrés a presó provisional. La policia no dona la investigació per tancada, ja que podria ser autor de fets similars.

El primer dels fets es remunta al dia 27 de gener, a quarts de tres de la matinada, quan l’autor va abordar a la víctima en el portal d’un habitatge de Girona, i li va sostreure el mòbil. A més, la va obligar a acompanyar-lo fins a un caixer automàtic i li va fer retirar 1.000 euros en efectiu.

El segon cas és del 2 de febrer i en aquest cas va abordar la víctima en el pàrquing públic de la Copa de Girona entre les dues i les tres de la matinada i el va empentar i intimidar verbalment. En aquesta ocasió li va sostreure mòbil, rellotge i la cartera on hi havia una targeta amb la qual va fer quatre compres d’imports inferiors a 20 euros.

En el tercer robatori que va tenir lloc a Salt, l'home va acorralar a la víctima a la sortida d’una discoteca de la població pels volts de les sis del matí del dia 10 de febrer. L'home va immobilitzar la víctima i la va escorcollar. Li va trencar la jaqueta i com que no va localitzar cap objecte de valor el va obligar a fer-li dos Bizum per un import total de 664 euros.

La investigació dels agents de la comissaria de Girona va permetre identificar l’autor i finalment se’l va detenir el passat 20 de febrer a la ciutat. Es dona la circumstància que el mòbil sostret a la víctima en el segon robatori, es va recuperar durant la detenció, ja que el duia l’arrestat.

La investigació no es dona per tancada, a l’espera de saber si també podria ser l’autor d’altres robatoris de característiques similars, informa el cos policial.