Quatre ferits en un incendi en un taller de Fornells

Tots els afectats ho són per inhalació de fum 

Ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, en una imatge d'arxiu.

Ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, en una imatge d'arxiu. / ACN

Eva Batlle

Eva Batlle

Un incendi en un taller de Fornells de la Selva ha acabat amb quatre ferits. Tots els afectats han patit intoxicacions per inhalació de fum.

El succés s'ha produït a les onze del matí en una nau a peu de l'N-IIa i el foc s'ha declarat a l'interior d'aquest equipament industrial del polígon i que s'ha omplert ràpidament amb molt fum.

Els Bombers han activat deu dotacions que de seguida han confirmat que hi havia una gran columna de fum negre sortint de l'empresa. Un cop a dins han comprovat que el foc havia començat a la cabina de pintura i que havia cremat, un cremador de pintar metall, indiquen des del cos d'emergències.

Cap a un quart de dotze del migdia han donat el foc per controlat. A partir d'aquí han començat les tasques de ventilació de la nau i cap a un quart d'una, l'edifici ja estava sense fum.

Arran dels fets, quatre treballadors han hagut de ser atesos pels sanitaris del SEM perquè havien empassat molt fum.

D'aquests n'hi tres que els SEM ha evacuat a l'hospital Santa Caterina de Salt en estat de poca gravetat en dues ambulàncies. L'altre ferit ha pogut ser donat d'alta in situ, indiquen des del cos d'emergències. A la zona també s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra.