Cinc ferits en un incendi en un pis del Barri Vell de Girona

El SEM va evacuar una dona i un menor d'edat al Trueta intoxicats de poca gravetat per inhalació de fum i els altres van ser donats d'alta al lloc del fets

Els Bombers davant l'edifici on es va declarar el foc al Barri Vell de Girona

Els Bombers davant l'edifici on es va declarar el foc al Barri Vell de Girona / Bombers de la Generalitat

Eva Batlle

Eva Batlle

Un incendi al Barri Vell de Girona es va saldar aquest dimecres a la nit amb cinc persones ferides.

Totes elles van patir intoxicació per inhalació de fum i les més malparades van ser una dona i un menor, que el SEM va evacuar en estat de poca gravetat amb una de les ambulàncies fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Pel que fa als altres tres afectats, els sanitaris els van atendre al lloc dels fets i els van poder donar l'alta allà mateix.

Aquest incendi es va declarar quan faltaven pocs minuts per les nou de la nit al carrer de la Cort Reial de Girona, en un edifici de quatre plantes.

Els Bombers van activar sis dotacions i quan van arribar ja es van trobar els veïns del bloc desallotjats al carrer. Van comprovar l'incendi i van trobar que estava focalitzat en un pis de la quarta planta i concretament, a la cuina. Van extingir les flames i el foc va afectar aquesta estança del pis, indiquen des del cos d'emergències.

En el pis afectat hi havia quatre persones i una cinquena, abans que arribessin els efectius d'emergències, va intentar apagar el foc amb un extintor.

Un cop extingit, els Bombers van efectuar tasques de ventilació de l'immoble que va quedar ple de fum. Cap a dos quarts d'onze, els efectius ja havien retornat a parc.

A la zona es van activar a banda dels Bombers, dues ambulàncies del SEM, la Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra. Arran de l'incident, el carrer del Barri Vell va quedar tallat al trànsit.