Enxampats «in fraganti» robant els telèfons mòbils del client d'un bar de Girona

Agents de paisà de la Policia Municipal sorprenen i detenen els tres lladres pel furt

Un arrestat amb manilles de la Policia Municipal de Girona

Un arrestat amb manilles de la Policia Municipal de Girona / Policia Municipal de Girona

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Municipal de Gironava detenir aquest dimecres tres homes que acabaven de robar telèfons mòbils al client d'un bar al barri del Mercadal. Els van enxampar "in fraganti" i els arrestats són veïns de Barcelona, dos d'ells tenen 23 anys i l'altre 32. Tots van quedar acusats del delicte de furt.

Els fets es remunten a aquest dimecres entre les deu i les onze del matí quan agents de la unitat d’Investigació de la Policia Municipal de Girona estaven realitzant patrullatge de seguretat ciutadana de paisà per la zona de la plaça U d'octubre i la placa Josep Pla. Van observar tres homes, parlant i al mateix temps vigilant a la gent que estava consumint en un dels bars de la zona.

Els policies van veure com un d'aquests individus remenava la jaqueta de l’home que tenia assegut just darrere i en va treure dos telèfons.

Seguidament, es va aixecar de la taula i va sortir del local, sense haver demanat cap consumició. Al cap de poca estona, els agents de paisà van veure que dos homes més també s'aixecaven per sortir del bar.

Davant dels fets, els agents van interceptar als tres presumptes lladres. Es van identificar com a policies i també van identificar els tres individus. Un cop comprovats els fets, van detenir-los com a presumptes autors d’un delicte de furt.

D'altra banda, els agents van recuperar i retornar els dos telèfons mòbils al seu propietari, segons fonts municipals.