Rebenta l'aparador d'una botiga de Salt, roba electrodomèstics i el detenen quan encara els traginava

Gràcies a les càmeres de videovigilància i un testimoni van poder identificar i arrestar al presumpte lladre

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

Robatori en una botiga de productes d'equipament per a la llar del carrer Major de Salt. Un home va rebentar l'aparador, va aconseguir accedir a dins el local i es va emportar diversos electrodomèstics.

Gràcies a la feina de la policia amb les càmeres de vigilància i un testimoni, van enxampar el lladre. Un home d'uns 50 anys i vell conegut de la policia de la zona.

Això va succeir el divendres pels volts de la una de la matinada d'aquest divendres passat 12 d'abril, la Policia Local va rebre un avís on se'ls informava que un testimoni havia trucat a Girona avisant que estaven robant a una botiga del carrer Major i que també dona a la travessia Santa Eugènia.

La Policia Local de Salt es va fer càrrec dels fets i ràpidament va visionar les imatges de les càmeres de la zona. Aquestes van captar els fets i van observar qui podia ser el presumpte autor, un vell conegut pels agents.

Agents locals es van desplaçar cap al seu domicili i van trobar al presumpte lladre pel carrer encara carregat amb part del material robat a la botiga del carrer Major de Salt.

En ser sorprès, l'individu es va posar agressiu i es va resistir a la detenció. Fet pel qual a la zona, la Policia Local va demanar suport i s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra. Finalment, entre ambdós cossos de seguretat van poder arrestar a l'individu. El qual va quedar acusat de ser presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en establiment.

Els responsables del local van presentar denúncia pel robatori. Els danys a l'aparador del local encara hi són presents.

Subscriu-te per seguir llegint