La Confederació Europea del Suro escull Joan J. Puig com a nou president

Joan J. Puig, al centre, després de la reunió que el va escollir com a president.

Joan J. Puig, al centre, després de la reunió que el va escollir com a president. / DdG

DdG

La Confederació Europea del Suro (CE Liège) ha escollit com a nou president a Joan Josep Puig Castro, president de la Fundació Institut Català del Suro des del 2019, de l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) des del 2014 i director general de l'empresa tapera Francisco Oller S. A

L'elecció del nou càrrec, que substitueix al Sr. Joao Rui Ferreira, ha estat unànime en una reunió convocada per la Confederació a Palafrugell.

«És una gran responsabilitat», ha explicat Puig, qui assegura que té «ganes de treballar plegats en la defensa d'un producte noble i natural com és el suro, i amb la voluntat de fer-ho de forma transversal entre països per assolir amb èxit els grans reptes que té el sector surer».

Serà vicepresident primer el Sr. Paulo Américo de Portugal (APCOR) i vicepresident segon el Sr. Joaquin Herreros de Extremadura (Asecor). També un tresorer a càrrec del Sr. Nicolas Mensior de França (FFSL) i, per la seva banda, el Sr. Jean-Marie Aracil s'ha ratificat en el seu càrrec de Director Científic.