Loteria de Nadal 2022: La Grossa cau a Platja d'Aro

La venda principal s'ha fet a Corunya i Fonsagrada (Galicia), amb 45 sèries a cada localitat; i 41 més a Moreda d'Aller (Astúries)

Redacció

El 05490, el primer premi de la rifa de Nadal, s'ha venut a Platja d'Aro, concretament a l'avinguda del Cavall Bernat. El premi està dotat amb 4.000.000 euros a la sèrie i 400.000 per dècim. La grossa de Nadal, el 05490, ven cinc sèries a Barberà, tres dècims a Barcelona i Platja d’Aro, i 1 dècim a l’Hospitalet de Llobregat, Rubí i Sant Vicenç de Castellet. Els nens de Sant Ildefons han cantat el número a les 11.21 hores.

La grossa de Nadal, el 05490, ven cinc sèries a Barberà, tres dècims a Barcelona i Platja d’Aro, i 1 dècim a l’Hospitalet de Llobregat, Rubí i Sant Vicenç de Castellet.

La venda principal s'ha fet a Corunya i Fonsagrada (Galicia), amb 45 sèries a cada localitat; i 41 més a Moreda d'Aller (Astúries). També s'han venut 15 sèries a Roquetas de Mar (Almeria), 10 a Madrid.

També s'ha venut en administracions de la Corunya, Lugo, Astúries, Almeria, Madrid, Lleó, Biscaia, Alacant, Castelló, Sevilla, Valladolid, Santa Creu de Tenerife, Múrcia, Granada, Las Palmas, València , Albacete, Àvila, Balears, Càceres, Cadis, Ciudad Real, Guipúscoa, Huelva, Osca, Jaen, Màlaga, Navarra, Pontevedra i Sòria.

Alonso Dávalos Durán i Ángel Abaga Elebiyo van cantar número i premi i David Caba Mamani i Diana Elisabeth Heredia Arias van extreure les boles.