Els millors consells per protegir el teu gos del sol i la calor

Atencions i novetats per la teva mascota

Amb l'onada de la calor que estem patint toca cuidar-nos més, beure més aigua, posar-nos a l'ombra, no sortir en hores de molta calor... Cal protegir-nos a nosaltres i a elles, les nostres mascotes, de les altes temperatures.

Ens protegim amb crema solar, gorra o ulleres, per tal d'evitar una exposició a les radiacions solars que pugui ser perjudicial per a la salutperò, i les mascotes, com es cuiden dels efectes nocius del sol? Perquè tot i tenir pèl, que els fa de capa protectora, no estan exempts de patir cops de calor o malalties de la pell per exposició solar.

Consells per tenir la nostra mascota protegida del sol

  • Busquem un lloc on hi hagi ombra i si pot ser amb aire fresquet, millor que millor.
  • Portem sempre aigua fresca per a la nostra mascota 
  • No sortim a passejar-los ni els posem a ple sol quan són les hores centrals del dia, entre 12 i 18 h, aproximadament. Aquest horari l'hem d'evitar, i també ampliar-lo de les 11 h a les 19 h si la calor o la xafogor és extremadament pesada.
  • No s'han de rapar les mascotes a l'estiu, perquè tot i que, pensem que així estaran més fresques, estaran més desprotegides i poden patir cremades, entre d'altres.
  • Ruixar els nostres animals amb aigua també els ajudarà a mantenir una bona temperatura corporal en moments de calor intensa.

Novetats per les mascotes

Si tens un gos amb pèl molt curt o sense pèl, el mercat ha tret unes cremes solars per a ells, pregunta a la teva botiga de confiança. I si vols que la teva mascota no pateixi problemes oculars derivats del sol, també han tret unes ulleres específiques de sol per a ells. Fes que el teu gos vagi a la moda, protegit i sempre al teu costat.