El preu és el factor que més influeix a l’hora de comprar un cotxe. Els consumidors cerquen vehicles de qualitat i amb una alta durabilitat, però que al mateix temps que siguin assequibles, tinguin un bon disseny, siguin funcionals i que ofereixin una bona quantitat de prestacions. Actualment, el mercat ofereix vehicles que compleixen amb aquestes característiques i que s’adapten a totes les butxaques.

El Hyundai i30 és un d’ells. Aquest 2021 s’ha renovat i ho ha fet introduint canvis que el converteixen en una de les millors opcions del seu segment. La casa coreana ha posat el focus en la seguretat, la connectivitat i l’eficiència per acabar oferint un cotxe que es pot comprar per menys de 20.000 euros amb les últimes novetats del sector.

La nova generació del Hyundai i30 compta amb motoritzacions dièsel i de gasolina amb l’opció d’un sistema híbrid de 48V. Per fer més eficient el consum de combustible, l’i30 compta amb la transmissió manual intel·ligent iMT i un muntatge de transmissió automàtica de doble embragat amb 7 velocitats pel motor híbrid.

Conducció segura

El model de l’any 2021 ha experimentat canvis que el confirmen com a líder del seu segment en característiques de seguretat. El nou Hyundai i30 compta amb un sistema d’assistència a la frenada d’emergència que detecta i atura el vehicle quan el cotxe de davant frena de cop o hi ha presència de vianants a la carretera, tot això gràcies als sensors i les càmeres instal·lades al seu para-xocs.

El nou Hyundai i30 també incorpora un sistema actiu de canvi involuntari de carril que alerta quan hi ha un desviament amb senyals visuals i acústiques abans de fer una maniobra correctiva. A més, la nova generació utilitza un sistema actiu de llums llargues que detecta l’aproximació d’altres vehicles i que canvia a les llums baixes per evitar enlluernar.

Connectivitat amb Apple CarPlay, Android Auto i Bluelink

La connectivitat ha sigut un apartat fonamental en el disseny del nou Hyundai i30. Amb una pantalla tàctil de 10,25” que integra els sistemes de navegació i multimèdia, el nou model és compatible amb Apple CarPlay i Android Auto. El Hyundai i30 també incorpora Bluelink, una aplicació disponible a la pantalla del vehicle i de l’smartphone que permet tenir el control abans, durant i després de la conducció amb opcions com planificar rutes prèviament, control per veu de les funcionalitats del vehicle o, fins i tot, tancar-lo a través de l’aplicació.

A més, el sistema inclou una subscripció gratuïta durant cinc anys al servei Live de Hyundai, que proporciona informació sobre l’estat del tràfic en temps real i també un llistat de punts d’interès.

On comprar el Hyundai i30 a Girona?

El nou Hyundai i30 es pot comprar al concessionari Fornells de Girona, distribuïdor oficial de la marca coreana a la ciutat. El cotxe s’entrega amb una garantia de 5 anys i un quilometratge il·limitat.