Seguretat | Volkswagen Driving Exerience

20 anys de formació

L’escola de conducció de la marca alemanya celebra dues dècades amb un extens calendari de cursos

Laura Ros també va estar en aquesta jornada que va incloure proves de conducció tot terreny

Laura Ros també va estar en aquesta jornada que va incloure proves de conducció tot terreny / José B. Pino

José B. Pino

El vint aniversari del programa Volkswagen Driving Experience va celebrar-se en el circuit del Jarama en un esdeveniment que va comptar amb la participació d’un centenar de mitjans de comunicació de tota Espanya i de més de 1.200 clients i amics de la marca que en una extensa jornada van poder apreciar els elements introduïts en els vehicles que afavoreixen la conducció i augmenten la seguretat de conductors, passatgers i vianants.

20 anys de formació

20 anys de formació / José B. Pino

Volkswagen va iniciar els Driving Experience en 2003 i des de llavors més de 33.000 persones han passat per l’escola de conducció de la marca assentada en Wolfsburg (Alemanya). «Els cursos d’assessorament i ajuda a la conducció que milloren la seguretat en circulació tant de passatgers com ocupants i vianants formen part d’un programa estratègic que reflecteix el nostre compromís amb la seguretat viària i és un esdeveniment que ha crescut sempre des que es van posar en marxa allà en 2003» va manifestar Laura Ros, directora de Volkswagen España. «Aquest tipus d’accions ens acosten als nostre clients», va prosseguir la màxima dirigent de la marca Volkswagen a Espanya. Ros, que va estar acompanyada per Albert García, director de màrqueting, i per Eva Vicente, directora de Comunicació de Volkswagen, va precisar què «l’objectiu de la nostra marca és aconseguir zero accidents col·locant en els nostres vehicles elements per a evitar o reduir danys».

20 anys de formació

20 anys de formació / José B. Pino

Els cursos Volkswagen Driving Experience tenen una doble finalitat: d’una banda, mostrar el potencial de la tecnologia i els assistents que equipen els models de la gamma alemanya i, per un altre, millorar la tècnica dels conductors amb formació teòrica i pràctica. Els cursos són impartits per monitors molt qualificats que procedeixen de diverses activitats automobilístiques.

20 anys de formació

20 anys de formació / José B. Pino