Tot terreny | Maroc Challenge Winter 2023

Emoció i aventura

Amb un total de 200 equips participants, s’ha batut el rècord històric d’inscrits en aquesta vintena edició

La Maroc Challenge celebra en la pròxima Winter 2023 la seva vintena edició i la prova compta amb tots els al·licients per a continuar mantenint-se com una de les proves amateurs de referència. S’ha renovat el recorregut respecte a les últimes edicions, s’ha buscat més emoció i s’ha dissenyat perquè els participants gaudeixin de més aventura.

La Winter 2023 es disputarà de l’1 al 9 de desembre i arrencarà des d’Ifrane, a 1.700 metres d’altitud i on el dia 2 tindran lloc les verificacions, recuperant el pas per la serralada de l’Atles, i acabarà a Merzouga, als peus de les dunes del mític Erg Chebbi. Un total de 200 equips s’han inscrit per a participar en aquesta Maroc Challenge, la xifra més alta de la història.

Creuar l’Atles comporta que en les primeres etapes el fred, la pluja, el fang i potser la neu poden erigir-se com a protagonistes de les dues primeres jornades. Les variades condicions del terreny i de la climatologia fan que el repte sigui més dur i augmenti el desafiament de poder gaudir al màxim de l’aventura.

Plateau de Rekkam.

Després de creuar l’Atles, la Maroc s’endinsarà en les espectaculars pistes del Plateau de Rekkam, on al final de la segona etapa se situarà el ja habitual bivouac. Talsint era el punt triat inicialment per a establir el campament, però al final es farà en Matarka, bàsicament en la mateixa localització que en la Spring 2023.

De Matarka s’anirà a Erfoud, on hi haurà el primer contacte amb la sorra i les dunes, sense oblidar que les dificultats, com és habitual, estaran adaptades a les diferents categories. De Erfoud la prova es mourà a Zagora per a tornar l’endemà en una altra jornada maratoniana per a culminar l’última etapa al costat del Erg Chebbi, el final somiat per a tots aquells que emprenen l’aventura.