Crea un ambientador nadalenc: pas a pas!

Senzill, ràpid i econòmic

Ambientador nadalenc

Ambientador nadalenc / @ rawpixel.com

Valeria Montero

Per fi han arribat aquestes dates tan esperades. La decoració, les llums, l'arbre, el pessebre, la música... Sembla que estiguem en un món paral·lel, però ple d'il·lusió, almenys per part dels més petits de la família. Així doncs, hem de seguir amb aquesta festivitat i aconseguir un aroma nadalenc. Nadal també té el seu propi olor i nosaltres t'expliquem com crear el teu propi ambientador nadalenc. Pren nota!

La canyella i la taronja són aliments molt típics de l'hivern. Aquests productes no només ens serviran per crear unes postres plenes de sabor, sinó que ben combinats poden generar un perfum deliciós, reconfortant i familiar.

Les olors, igual que els colors, tenen les seves èpoques de l'any. A més, tenen en comú que no passen de moda passats els mesos; mai no deixarà de ser necessari perfumar la nostra estada i mantenir una estètica ordenada i atractiva a la vista.

Com fer ambientadors casolans amb olor de Nadal?

Aquí et deixem la recepta de com fabricar els teus propis ambientadors casolans nadalencs amb uns pocs ingredients perquè la casa faci una olor meravellosa. Destacaran sobretot els tocs dolços i cítrics dels aliments que utilitzaràs per preparar-lo: taronja, canyella, anís i vainilla. L'únic que has de fer és bullir-los en una olla amb dos gots d'aigua i ja tindràs llest el teu ambientador líquid.

Si no vols complicar-te la vida fabricant les teves pròpies espelmes, tens una solució a l'abast de la mà. A tots els supermercats trobaràs alternatives amb olors molt similars que es basen en la mateixa fragància. Les notes de canyella ressalten en la majoria d'ells, arribant a resultar massa embafador per a molts, així que pots trobar-te amb alguna sorpresa si a algun convidat no li agrada.

Tingues en compte que la majoria d'opcions que trobaràs al mercat seran en tonalitats vermelles, blanques o verdes, els colors més relacionats amb Nadal.

Què necessito per crear el meu ambientador nadalenc?

Què necessito per crear el meu ambientador nadalenc? / @ azerbaijan_stockers

Un truc essencial del qual no t'has d'oblidar

Un punt clau del qual no t'has d'oblidar malgrat que el fred és de la ventilació de les habitacions de casa. És imprescindible que cada dia deixeu la finestra oberta entre quinze i vint minuts perquè els corrents d'aire es renovin i refresquin l'habitació. Tot i que facis servir ambientadors o espelmes perfumades, la condensació de les olors no s'evaporarà i acabarà concentrant-se fins a crear una situació d'allò més desagradable.