Necrològiques del 24 d'octubre de 2022

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Captura

Captura / Sendo Masgrau

CASSÀ DE LA SELVA

PILAR FERREROS MIQUEL

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Oliveras Vilà. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CELRÀ

JOSEP SÁNCHEZ ALBERCH

Ha mort als 48 anys. Era casat amb Emma Fosses Guitart. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

EMPURIABRAVA

DIONI ROBLES MARTÍNEZ

Ha mort als 51 anys. La seva parella, María Elisa Vázquez Núñez. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà el divendres dia 28, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

GIRONA

MARIA LLAMAS HIDALGO

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Diego García Sánchez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA PINYA

JOAN COLOMER DEMIQUELS

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria Granatche Planella i tenia tres fills. Residia a la Pinya. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’esglesia parroquial de Santa Maria de la Pinya.

LLANÇÀ

NURIA PUMAREDA PUIG

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Josep Arrufat i tenia quatre fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Vicenç de Llançà.

OLOT

ANNA BOSCH SEGARRA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Roca Batlle i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP MIR CODINA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Consol Bosch Calm i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Cristòfor les Fonts.

JOSEP PUJOL VILALTA

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Maria Vilalta Riera i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

KATÍN RODRÍGUEZ NAVARRO

Ha mort als 58 anys. Era soltera. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

MARINA PUIG JOFRE

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Simón Hernández Miravete. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

SALT

RAMONA VILA LLOBET

Ha mort als 96 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

FRANCESC CAMA RIQUELME

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Catalina Soler Massos. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mª ASUNCIÓN FERNÁNDEZ ARISTÍN

Ha mort als 69 anys. Era vídua de Pere Expósito Mantes i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN LES FONTS

MARTÍ CRUAÑAS SERRA

Ha mort als 70 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Josep Obrer, de la Canya.

SILS

TERESITA CABALLÉ MADRENYS

Ha mort als 99 anys. Era soltera. Residia a Sils. 

La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria de Sils.

ULLÀ

RAFAEL MICÓ ALBIÑANA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Corona Grácia Carcelero. Residia a Ullà.

VILABLAREIX

ANTONIO ALCARAZ ALZOSA

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Carmen Sencianes Aranda. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.