Necrològiques del 5 de desembre de 2022

Captura

Captura / Sendo Masgrau

Captura1

Captura1 / Sendo Masgrau

Captura2

Captura2 / Sendo Masgrau

AMER

CONSOL GARRIGA ESPIGOL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Pujolràs Martí. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

ANGLÈS

ENRIC PARÉS CIURANA

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Encesa Vila. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CASSÀ DE LA SELVA

JOSÉ MARÍA RUIZ DEL ÁGUILA

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva. 

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

JOSEP BASÍ MONER

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Montserrat Sanz Pujol i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

FIGUERES

ENRIQUETA LÓPEZ SÁNCHEZ

Ha mort als 84 anys. Era vídua de José Martínez Martínez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

PILAR GUBAU XARGAY

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Pere Fanals Oriol. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

CONSOL COLOMER JOU

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Maria Sanabras Grau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PEPI LEIVA VARONA

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Victor Guijarro Vicher. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS LÓPEZ GARCIA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Ceferino Cordomí Pereda. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pau de Girona.

LA JONQUERA

JOAN DE SOUSSA PÉREZ

Ha mort als 20 anys. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

LLAGOSTERA

CARLOS BIELSA CABRERA

Ha mort als 41 anys. Tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

OLOT

CONCHI HERENCIA ARANDA

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Manel Santiago López i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

TERESA ARBAT OLIVA

Ha mort als 89 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria d’Argelaguer.

MARTA CELS GINER

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere Salgueda Rossell i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

PAQUITA DOMÈNECH PLANELLA

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Àngel Tona Rifà i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

PACO HEREDIA FONT

Ha mort als 78 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ROSES

JUAN MARRUECOS LÓPEZ

Ha mort als 68 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

SALT

CECILIA VALES CLAPAROLS

Ha mort als 73 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PERE FORNELLS PINSACH

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Paquita Colom Albertí. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT GREGORI

CARMEN ROVIRA BAYERA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Bartomeu Puigdemont Massegur. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Greogori.

VENTALLÓ

TEODORA BADRUNA PLANAS

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Aupi Vial i tenia dos fills. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Armentera.

VILABLAREIX

ERNEST ARGELÉS VILAGRAN

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Maria Àngels Freixas Vila. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

VILAFANT

MONTSERRAT MASÓ PLANELLA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Samuel Nierga Garriga i tenia dues filles. Residia a Vilafant. 

La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Vilafant.

MARÍA ASUNCIÓN SALA BRUGUÉS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Manuel García González i tenia quatre fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint