Necrològiques del 2 de Febrer de 2023

ARBÚCIES

MIQUEL AMARGANT PLANAS

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Rosa Xamaní Roura. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BANYOLES

FLORA NAVARRO GURPEGUI

Ha mort als 94 anys. Era soltera. Residia a Cantonigròs. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CADAQUÉS

JOAN SALART REGINCÓS

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Lluïsa Parra i tenia tres fills. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Empordanesa - Àltima de Figueres.

CALDES DE MALAVELLA

MARTA CALVET PELLUCH

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Salvador Canet Giner. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

CALONGE

MARGARITA FERNÁNDEZ RUIZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CELRÀ

JOANA ROSÉS COSTA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Rafael Ros Vila. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

CERVIÀ DE TER

JOAQUIM FRIGOLA COROMINA

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Baró Poch. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Cervià de Ter.

MERCÈ VALLÈS BUXADERAS

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Ernest Cotcho Ventura. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Cristòfol de Raset a Cervià de Ter.

EL PORT DE LA SELVA

NARCÍS COROMINAS NADAL

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Carmen Aznar Garcia i tenia una filla. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Llançà.

ESTANYOL

ALEJANDRA ANGLADA POLIS

Ha mort als 47 anys. Residia a Estanyol, Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

MARÍA VENZAL BAUTISTA

Ha mort als 91 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

PURIFICACIÓN LOLO RESCO

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Joan Beltran Quirantes. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MERCÈ SAURÍ ALAY

Ha mort als 68 anys. Era vídua de Ramon Terradellas Llensa. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLAGOSTERA

CATALINA CORTÉS RUANO

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Andreu Montiel Montiel. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

OLOT

DOLORS BOSCH DELÓS

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Eudald Serra Vila i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PERALADA

MARIA BECH BECH

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Cros Trinch i tenia dues filles. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Peralada.

RUPIÀ

MARIA FERNANDA BLASCO BOY

Ha mort als 92 anys. Era vídua. Residia a Rupià. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Rupià.

SALES DE LLIERCA

HANS VAN DE WOUW

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Gerardina Helena Maria i tenia tres fills. Residia a Sales de Llierca. La cerimònia se celebrarà el dissabte dia 4, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Martí de Sales de Llierca.

SALT

SALVADOR NAVARRETE PÉREZ

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANTA COLOMA DE FARNERS

LLUÍS FONTANILS MISSÉ

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Montserrat Masgrau Lor. Residia a Santa Coloma de Farners.

SARRIÀ DE TER

PACO LUQUE GRANADOS

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Mercedes Casado Carrillo. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint