Necrològiques del 21 de Març del 2023

esquela 1

esquela 1 / Jaume Mundet

FIGUERES

LLUÍS PADRÓ PADROSA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Rosa M. Dorca Sabater i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLORET DE MAR

ROSA FRIGOLA GALLO

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Pere Planas Casals i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

PALAMÓS

MARTA BRUGUÉ MANDICO

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Paul Dieter Bock. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria delMar de Palamós.

PACO CALDERÓN SEGURA

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SALT

MARÍA FERNÁNDEZ GAGO

Ha mort als 74 anys. Era soltera i tenia una filla. Residia a Salt. La cerimònia es va celebrar el dissabte, dia 18, al tanatori Mémora de Salt.

INÉS VILA RIBOT

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Ernest Tarrés Giró. Residia a Salt. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JOAN SALÓ PLANAS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Esperanza Gómez Sánchez. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JULIÀ DE RAMIS

ENCARNACIÓ CANALS PIJUAN

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Antoni Bernet Mayora. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint