Necrològiques del 26 de Març de 2023

BANYOLES

MANUEL MELÉNDEZ MELÉNDEZ

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Maria Concepción Jiménez Gálvez. Residia a Banyoles. La cerimònia serà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta Maria dels Turers de Banyoles.

FIGUERES

FERNANDO JIMÉNEZ JIMÉNEZ

Ha mort als 100 anys. Era vidu de Luisa García Casado i tenia 6 fills. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

ELVIRA PIERNAU COLOMER

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Santiago Coll Vila i tenia dues filles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

CARMEN TEJADA AGUILAR

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Navas Polo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

 ESPERANÇA SERENTILL SORT

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaime Martín Timón. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

 JULIO CASTELLANO VIÑAS

Ha mort als 76 anys. Tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

L’ESCALA

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà dimarts vinent, dia 28, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLORET DE MAR

ARACELI SERRANO MARTÍNEZ

Ha mort als 76 anys. Era vídua de José Joaquín García Navarro. Residia a Lloret de Mar.  La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Blanes.

OLOT

MIQUEL SERRAT CABAÑO

Ha mort als 56 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

CONSOL RIUS SALA

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot. 

PALAFRUGELL

NIEVES VELASCO VELASCO

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Pedro Garcia Cuestas. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

CATALINA GARCÍA VALENCIA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Benito Sánchez Morgado. Residia a Palafrugell.La cerimòmia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSES

MARÍA PÉREZ IZQUIERDO

Ha mort als 97 anys. Era vídua de José Galvín Fernández. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARÍA MERINO ORTEGA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Rojas Gómez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

LORENZO TRIGUERO ROSILLO

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Isabel Torres Torres. Residia a Sarrià de Ter.  La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

Subscriu-te per seguir llegint