Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 26 de Març de 2023

BANYOLES

MANUEL MELÉNDEZ MELÉNDEZ

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Maria Concepción Jiménez Gálvez. Residia a Banyoles. La cerimònia serà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta Maria dels Turers de Banyoles.

FIGUERES

FERNANDO JIMÉNEZ JIMÉNEZ

Ha mort als 100 anys. Era vidu de Luisa García Casado i tenia 6 fills. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

ELVIRA PIERNAU COLOMER

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Santiago Coll Vila i tenia dues filles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

CARMEN TEJADA AGUILAR

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Navas Polo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

 ESPERANÇA SERENTILL SORT

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaime Martín Timón. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

 JULIO CASTELLANO VIÑAS

Ha mort als 76 anys. Tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

L’ESCALA

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà dimarts vinent, dia 28, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLORET DE MAR

ARACELI SERRANO MARTÍNEZ

Ha mort als 76 anys. Era vídua de José Joaquín García Navarro. Residia a Lloret de Mar.  La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Blanes.

OLOT

MIQUEL SERRAT CABAÑO

Ha mort als 56 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

CONSOL RIUS SALA

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot. 

PALAFRUGELL

NIEVES VELASCO VELASCO

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Pedro Garcia Cuestas. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

CATALINA GARCÍA VALENCIA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Benito Sánchez Morgado. Residia a Palafrugell.La cerimòmia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSES

MARÍA PÉREZ IZQUIERDO

Ha mort als 97 anys. Era vídua de José Galvín Fernández. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARÍA MERINO ORTEGA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Rojas Gómez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

LORENZO TRIGUERO ROSILLO

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Isabel Torres Torres. Residia a Sarrià de Ter.  La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

Compartir l'article

stats