Necrològiques del 1 d'abril de 2023

ARBÚCIES

MARIA CRUSELLAS GARRIGA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Arimany Manya. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella Mare de Déu de la Pietat d’Arbúcies.

BORDILS

MONTSERRAT PAYET BUGUÉS

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Alexandre Codina Faixeda. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

CASSÀ DE LA SELVA

ANNA MATAS BUSQUETS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Rabell Mateu. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

FIGUERES

PAQUITO PELLICER

Ha mort als 75 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PAQUITA DORADO GARCÍA

Ha mort als 90 anys. Tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

GIRONA

MARINA BOIX BRITLI

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Emili Colomé Tarrés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JAFRE

MARTÍ HUGAS OLIVERAS

Ha mort als 101 anys. Era vidu de Maria Saballs Fornells i tenia tres fills. Residia a Jafre. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Jafre.

LLORET DE MAR

MARÍA SUÁREZ VALIÑA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Gironès Fontanella i tenia cinc fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

SELVA DE MAR

JUAN PAEZ CORDOBA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Josefa i tenia quatre fills. Residia a Selva de Mar. La cerimònia es va celebrar ahir divendres, a la parròquia de Sant Esteve de Selva de Mar.

TOSSA DE MAR

FRANCISCO GARCÍA NARANJO

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Maria Rosa Raurich Santañe i tenia dues filles. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

Subscriu-te per seguir llegint