Necrològiques del 2 de Abril de 2023

esquela1

esquela1 / Jaume Mundet

CASSÀ DE LA SELVA

JOSEP MAYMÍ GURNÉS

Ha mort als 88 anys. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

FONTETA

SENDU SABATER SABATER

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Teresa Vidal Roura. Residia a Fonteta. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

L’ESCALA

CATALINA LAVADO GONZÁLEZ

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Fernando Sánchez Iglesias. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

FRANCISCO GARCÍA ROSA

Ha mort als 68 anys. Era vidu de Maria Carme Pou Saurí. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de La Bisbal d’Empordà.

PALAFRUGELL

ENRIC VILÀ CORREDOR

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Glòria Collado Bernabé. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

JOSEP MARCH PINÓS

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Raimunda Sabaté Munné. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SALT

LORENZO ZAPATA LÓPEZ

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Juana Saldaña Fernández. Residia a Salt. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

TORROELLA DE MONTGRÍ

SEBASTIÀ FRIGOLA BATLLE

Ha mort als 74 anys. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

ULLÀ

JUAN MARTÍNEZ LÓPEZ

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Encarnación Alcaide Pastor. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

VILADASENS

LLUÍS VILA SUBICH

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Rosa Font Bou. Residia a Viladasens.

Subscriu-te per seguir llegint