Necrològiques del 28 de Maig de 2023

CASTELL- PLATJA D’ARO

MANUEL LORENZO SIERRA

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Paula Martínez Bustos. Residia a Castell-Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

SERGE, PATRICE, HENRY MAYOUSSIER

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Marie, Odile, Henriette Gauthier i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ROSA FIGAROLA POU

Ha mort als 88 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al Tanatori Mémora de Girona.

 ERNEST FERRER BORRELL

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Sònia Sancho Pavón. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

MARÍA MARTÍNEZ MARTÍNEZ

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Manel Sudrià Sarsal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

HOSTALRIC

MATIAS PUIG IGLESIAS

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Carmen Bassas Comajuan. Residia a Hostalric. 

SALT

MANUEL JIMÉNEZ GALVÁN

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Gixane Bru Noguera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

Subscriu-te per seguir llegint