Necrològiques del 1 de juny de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

BREDA

AUGUST BUCH BATLLE

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Angelina Sarsanach Bayés. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

GIRONA

Gna. JUANA PINO PÉREZ

(RR Sant Josep de Girona)

Ha mort als 93 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la Residència Maria Gay de Girona.

LLORET DE MAR

CARME COMAS FERRER

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Jordi Austrich Viñolas i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

JUAN GÓMEZ PADILLA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Dolores Cañadas Marín. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

MARTÍ ISERN PRUNEDA

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Carmen Sánchez Fernández. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS

CORONA LORENZO RUBAU

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Sebastià Torró Bosch. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

ROSES

ENCARNI GUILLÉN CAMPOS

Ha mort als 51 anys. Era casada amb José Antonio González Martín. Residia a Roses. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

SALT

CONCEPCIÓ BOADELLA MENCIÓ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Vall-llovera Esteve. Residia a Salt.

La cerimònia de comiat se celebrarà demà divendres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

VIDRERES

CARME VENTURA XIRGU

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Martí Macias Torres. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Vidreres.

Subscriu-te per seguir llegint