Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 10 de Juny de 2023

CALELLA DE PALAFRUGELL

ANTONIO CRUZ CONESA

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Rosa Plaja Bruguera. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

FIGUERES

MARIA MORENO CLEMADES

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Amargant Bronsoms i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

GIRONA

DAVID MARCA CAÑELLAS

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Carme Torrents Prats. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CATALINA BALL-LLOSERA COSTA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Millan Campoy. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA BOSCH FUSTÉ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Francesc Motjer Sala. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LLORET DE MAR

FELICIDAD LUCHA MOLINA

Ha mort als 64 anys. Tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

ANGELINA COSTA COS

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Dídac García Batlle i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

INÉS FERNÁNDEZ MUÑOZ

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Ramon Cascos García. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

VIDRERES

XAVIER SESÉ ANDREVA

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Núria Salamaña Turon. Residia a Vidreres. 

Compartir l'article

stats