Necrològiques del 10 de Juny de 2023

esquela bona 1

esquela bona 1 / Jaume Mundet

esquela bona 2

esquela bona 2 / Jaume Mundet

CALELLA DE PALAFRUGELL

ANTONIO CRUZ CONESA

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Rosa Plaja Bruguera. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

FIGUERES

MARIA MORENO CLEMADES

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Amargant Bronsoms i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

GIRONA

DAVID MARCA CAÑELLAS

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Carme Torrents Prats. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CATALINA BALL-LLOSERA COSTA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Millan Campoy. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROSA BOSCH FUSTÉ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Francesc Motjer Sala. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LLORET DE MAR

FELICIDAD LUCHA MOLINA

Ha mort als 64 anys. Tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

ANGELINA COSTA COS

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Dídac García Batlle i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

INÉS FERNÁNDEZ MUÑOZ

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Ramon Cascos García. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

VIDRERES

XAVIER SESÉ ANDREVA

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Núria Salamaña Turon. Residia a Vidreres. 

Subscriu-te per seguir llegint