Necrològiques del 28 de Novembre del 2023

ANGLÈS

ANTONIO ORTIZ TORRICO

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Mª Elena Ruiz Esquina i tenia quatre fills. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

BLANES

MANUEL SIERRA GONZÁLEZ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Catalina García Fuentes. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

MARIA SERRA POU

Ha mort als 94 anys. Era soltera. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Blanes.

PEDRO JIMÉNEZ LÓPEZ

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Brigida Ocampo Jiménez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

FIGUERES

RAFEL PARRAS SUBIRANA 

«Chacho»

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Ana Painado Costa i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ANTONIA RUIZ MARTÍNEZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Miquel Alcover Fornós i tenia tres fills. Residia a aFigueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

MARIA ROSA PUIGBERT DE ROS

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Josep Víctor Gay Frías. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ISABEL GIRÓN BENÍTEZ

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Miguel Contreras Sierra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESTARTIT

ISIDRE RADRESA MARQUÈS

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Paquita Roig Andreu. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

LA CELLERA DE TER

MARIA DE LES NEUS VILA LLUNELL

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Maria Prat Masachs. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Cellera de Ter.

LLAGOSTERA

MONTSE RODRÍGUEZ MARTÍN

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Rosend Galofré Gual. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

MONELLS

DIANA JANE ARNOLD

Ha mort als 69 anys. Residia a Monells. 

MONTAGUT I OIX

MARIA PILAR PUJOLÀS BARTRINA

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Jesús Jorge Vegas Capilla i tenia dues filles. Residia a Montagut i Oix. La cerimònia de comiat se celebrarà en la intimitat de la família.

PALAFRUGELL

TRINI SERRANO GREGORI

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francisco Torres Blanco. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

LUIS MARTINO

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Elba Decun. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ROSES

LUCÍA CUENCA RAMÍREZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francisco Sánchez Carrillo. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Roses.

SALT

MANOLO GARRIDO JIMÉNEZ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Pepita Escobar Padilla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT JULIÀ DE RAMIS

PERE SERRAINAT QUINTANA

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Anna Borrell Vilà. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint