Necrològiques del 29 de novembre de 2023

Captura

. / .

AMER

MARIA ÀNGELS GAROLERA BRUNS

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Antoni Domènech Domènech. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

BANYOLES

MARIA DOLORS MASDEMONT

DARANAS

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Ramon Oliveras Ferrer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

BLANES

MANUEL SIERRA GONZÁLEZ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Catalina García Fuentes. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

PEDRO JIMÉNEZ LÓPEZ

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Brigida Ocampo Jiménez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

FRANCESC ORENCH SERIÑA

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Josefina Guimerà Casanovas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CADAQUÉS

HERIBERT GISPERT RIBOT

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Soledad Royo Rodrigo. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cadaqués.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

DOMINGO RIPOLL CORNELL

Ha mort als 79 anys. Era vidu de Palmira March Marco i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Castelló d’Empúries.

ESCLANYÀ

JOSÉ OGALLA SEGURA

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Elena Fernández Hernández. Residia a Esclanyà, Begur. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

FIGUERES

CONXITA LÓPEZ CLAVERO

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Antonio Barros Fachal i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

MAGDA GIRONELLA COROMINAS

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Benet Carbonès Paris i tenia quatre fills. Residia a Figueres. Serà incinerada al crematori de la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ESTER QUERO MATECA

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Josep Maria Almeda Bosch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

HOSTALRIC

PILAR GARCÉS SOLER

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Pelegrí Cortada. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria d’Hostalric.

OLOT

MONTSERRAT BARTRINA CASADELLÀ

Ha mort als 88 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere Màrtir d’Olot.

JORDI CASTELLS SERRAT

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel Barnadas Agustí i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

TRINI SERRANO GREGORI

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francisco Torres Blanco. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALS

ANITA CIURANA PUIG

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Ametller Plaja. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

PORTBOU

NÚRIA SUÑER SANS

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Enric Pérez Farré i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Portbou.

SALITJA

ROSER MATÓ VIÑOLAS

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Bonaventura Vila Ramió. Residia a Salitja. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Salitja.

SALT

JOSEP TEIXIDOR SALA

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Joana Otaño Maurici. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ESTER LLOVERAS VERGÉS

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Blai Palacios Enríquez i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE PALLEROLS

FERMÍ COLOMER VALLS

Ha mort als 61 anys. Tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Feliu de Pallerols.

SANT LLORENÇ DE LES ARENES

MARIA NADAL MALLOL

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Jesús Carreras Nadal. Residia a Sant Llorenç de les Arenes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de les Arenes.

SILS

FUENSANTA RODRÍGUEZ CABRERA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Juan Yeste Sánchez. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOAN ROS CRUSET

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolors Costa Cumalat. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

TORTELLÀ

EULOGI TORRENT COROMINAS

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Conxita Roca Costa i tenia dos fills. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

VILADAMAT

ANTONIO COLOMER MASPOCH

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Rosa Cabarrocas Lidon. Residia a Viladamat. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint