Necrològiques del 1 de Desembre del 2023

bona 2

. / .

esquela 1

. / .

bona 3

. / .

bona 4

´. / .

bona 5

. / .

bona 6

. / .

BANYOLES

JOSEP MONELL BUSQUETS

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Leonor Santos Álvarez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BLANES

TERESA LÓPEZ ÁLVAREZ

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Juan Barranco Mora. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

J. ANTONI VIETA COSTA

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Miamen Corcoy Ferrer. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

GINESTAR

PERE BOSACOMA PUJOL

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Anna Escolà Esgleas. Residia a Ginestar, Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

MARIA ROSA DABAU ANGELATS

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Josep Maria Bentué Bentué. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

MARÍA MARCHÁN ARROYO

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Modesto Urda González de la Aleja. Residia a Girona.  La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

VICKY RODRÍGUEZ VILALTA

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

SALVADOR CANUDAS BASAS

Ha mort als 69 anys. Era vidu de Rosario Gallego Pérez i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

CELESTINO CONTRERAS VILLEGAS

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Rosa Martínez Usero. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

SALT

ROSARIO PARDILLO GARCÍA

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Jose Pardillo García. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT JOAN LES FONTS

ISIDRE MARTÍ CORDONET

«En Sidru»

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Jacinta Fontàs Juanola i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Joan les Fonts.

SILS

JOAQUIM LLINÀS GENER

Ha mort als 75 anys. Era vidu de Teresita Gómis Pujol i tenia dos fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sils.

TORRENT

JORDI SANCLIMENT MARTÍNEZ

Ha mort als 64 anys. Residia a Torrent. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

TORROELLA DE MONTGRÍ

MARIA JOSÉ CASARES ESTÉVEZ

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Joan Nugue Blay. Residia a Torroella de Montgrí, l’Estartit. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

VILADESENS

DOLORS LLEAL PLANTÉS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Batllori Sans. Residia a Viladesens. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Viladesens.

Subscriu-te per seguir llegint