Necrològiques del 2 de desembre de 2023

esquela 1

. / .

BANYOLES

JOSEP MONELL BUSQUETS

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Leonor Santos Álvarez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BÀSCARA

PILAR PINEDA SOLER

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Enric Cortada Soler i tenia quatre fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

CALDES DE MALAVELLA

JOAQUÍN ANTONIO COCA MARTÍNEZ

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Matilde Castillo Torres. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

FIGUERES

MARTÍ FAIG VERGÉS

«Pitu»

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Marta Vila Colomer i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

GARRIGOLES

CARLOS ROS NOUVILAS

Ha mort als 103 anys. Era vidu. Residia a Barcelona. 

GIRONA

MARÍA MARCHÁN ARROYO

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Modesto Urda González de la Aleja. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LOLA RUIZ SÁNCHEZ

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Sebastián Sánchez López. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA TERESA CASTRO PUIG

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluís Rico Castillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ MARÍA GARCÍA-CONSUEGRA MARCHÁN

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LES ESCAULES

JOSEFINA ROFASTES PATAU

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lleonard Ramírez Viadé i tenia sis fills. Residia a les Escaules. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de les Escaules.

LES PRESES

LLUÍS CROS SOLER

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Margarita Comadevall Coromina i tenia dues filles. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere de les Preses.

LLORET DE MAR

JORDI MONTFULLEDA VINDUAL

Ha mort als 64 anys. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ALFONSO JAIME MARTÍNEZ CAÑADA

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Monika Göbel i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

MONTSERRAT TARRÉS DOMÈNECH

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Ramon Pagès Jordà. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAMÓS

CECILIO GÓMEZ SORIANO

Ha mort als 96 anys. Era vidu de María Cortés Escolano. Residia a Santa Coloma de Gramenet. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PORTBOU

JOSEP GÓMEZ MARTINENCH

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Portbou. Es farà una vetlla demà diumenge, de 10 a 12 del matí, al tanatori Vicens de Llançà. Serà incinerat al crematori de la Funerària Vicens. 

SANT JAUME DE LLIERCA

JOSEP PALOMERAS VERGÉS

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Dolors Durán Anglada i tenia dos fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume de Llierca.

TORRENT

JORDI SANCLIMENT MARTÍNEZ

Ha mort als 64 anys. Residia a Torrent. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

VILADESENS

DOLORS LLEAL PLANTÉS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Batllori Sans. Residia a Viladesens. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Vicenç de Viladesens.

Subscriu-te per seguir llegint