Necrològiques del 3 de desembre del 2023

bona1

. / .

BANYOLES

JUAN AYALA VALVERDE

Ha mort als 85 anys. Era vidu d’Ascensión Baron Valverde i tenia un fill. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà diluns, a les 10 del matí, a Figueres.

BÀSCARA

PILAR PINEDA SOLER

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Enric Cortada Soler i tenia quatre fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

CABANES

JACINT JOU MONELLS

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Maria Sirvent Ayats i tenia tres fills. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Cabanes.

GIRONA

MARÍA TERESA MIRÓ GINER

Ha mort als 91 anys. Era casada i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

NÚRIA MORILLO PUJOL

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Lluís Drou Costa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ LUIS FERNÁNDEZ ORTEGA

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Àngels Ribas Campamar. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

GARRIGOLES

CARLOS ROS NOUVILAS

Ha mort als 103 anys. Era vidu. Residia a Barcelona. 

OLOT

MONTSERRAT TARRÉS DOMÈNECH

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Ramon Pagès Jordà. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

EDUARD OTERO QUINTANA

Ha mort als 58 anys. Residia a Olot. Tenia una filla. La cerimònia se celebrarà demà passat dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PLATJA D’ARO

VICTORIA CABALLERO NOTARIO

Ha mort als 61 anys. Tenia un fill. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

PORTBOU

JOSEP GÓMEZ MARTINENCH

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Portbou. Es farà una vetlla avui diumenge, de 10 a 12 del matí, al tanatori Vicens de Llançà. Serà incinerat al crematori de la Funerària Vicens. 

ROSES

VICENS ABAD SIMÓN

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Rosa María Martínez Castey. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

SANT JAUME DE LLIERCA

JOSEP PALOMERAS VERGÉS

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Dolors Durán Anglada i tenia dos fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume de Llierca.

TOSSA DE MAR

JAUME COLOMER MASNOU

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Rosa Esteba Viñolas i tenia un fill. Residia a Tossa de Mar.  La cerimònia se celebrarà demà diluns, a 2/4 de 12 del migdia, a la capella del cementiri de Tossa de Mar.

VERGES

CONXITA GELI COLOMA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Bou Rovira. 

Residia a Verges.  La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Julià de Verges.

Subscriu-te per seguir llegint