Necrològiques del 4 de desembre del 2023

2131243333333

. / .

bona12

. / .

BANYOLES

JOAN PRESAS SÁNCHEZ

Ha mort als 69 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

ANA GALLARDO CORTÉS

Ha mort als 74 anys. Era vídua de Joaquín López Padilla. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

CABANES

JACINT JOU MONELLS

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Maria Sirvent Ayats i tenia tres fills. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Cabanes.

CANET D’ADRI

JOSEP MARIA NOGUER BASSOLS«En Tomaset»

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Paquita Armengol Xargay. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CORNELLÀ DEL TERRI

MARIA MASÓ CORNELLÀ

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Sala Cervià. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

FIGUERES

MARÍA FELIPE JARAMAGO

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Francisco Camacho Fuentes i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

JUAN AYALA VALVERDE

Ha mort als 85 anys. Era vidu d’Ascensión Baron Valverde i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a Figueres.

GIRONA

NÚRIA MORILLO PUJOL

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Lluís Drou Costa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ LUIS FERNÁNDEZ ORTEGA

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Àngels Ribas Campamar. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

MONTSERRAT TARRÉS DOMÈNECH

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Ramon Pagès Jordà. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

EDUARD OTERO QUINTANA

Ha mort als 58 anys. Residia a Olot. Tenia una filla. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PLATJA D’ARO

VICTORIA CABALLERO NOTARIO

Ha mort als 61 anys. Tenia un fill. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

QUART

LLUÍS PRATS AMAT

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Maria Gràcia Sitjas Saurí. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Margarida de Quart.

SANT ANTONI DE CALONGE

DOLORS RODÀ SALVADOR

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Agustí Tècul Escapa i tenia tres fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOAN SERRA PUIG

Ha mort als 83 anys. Era casat. Residia a Torroella de Montgrí.  La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.

TOSSA DE MAR

JAUME COLOMER MASNOU

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Rosa Esteba Viñolas i tenia un fill. Residia a Tossa de Mar.  La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a la capella del cementiri de Tossa de Mar.

Subscriu-te per seguir llegint