Necrològiques del 6 de desembre de 2023

Captura

. / .

BANYOLES

JOANA CAPELL TREMOLEDA

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Juan Jose Simon González. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

BESCANÓ

NEUS TARRES TARRES

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Manel Boada Lloret. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MIQUEL MONT COLLS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Joaquima Gorgot Planas i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

GIRONA

MARIA ÀNGELS LLAONA FIGA

Ha mort als 94 anys. Era casada amb Pere Serra Bou. Residia a Girona. 

PACO CORRALES CEREZO

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Roser Esteve Bosch. Residia a Girona. 

MARIA GRÀCIA MOLLERA SANTALÓ

Ha mort als 78 anys. Era vídua del Dr. Joaquim Bohigas Prats. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de SantaSusanna del Mercadal de Girona.

MARIA HERNÁNDEZ PIEDRA

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Andrés Hernández Requena. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

MARÍA JIMÉNEZ LARA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de José Simon Bermejo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

LA VALL DE BIANYA

MARIA CAMPRODON GRABULOSA

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Andreu Reixach Reixach i tenia una filla. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

LLAFRANC

JOSEP BARCELÓ RODRÍGUEZ

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Pepita Vergés Barbosa. Residia a Llafranc, Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

OLOT

JOSEP ROCA CAROL

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Montserrat Roura Masoliver i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

MARIA DOLORES TRUJILLO MARTÍN

Ha mort als 62 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

ANTONIO GARCÍA MARTÍN

Ha mort als 83 anys. Era vidu d’Oliva Arrabal Cabo i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

CARME ESTEVA RIGOL

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Arcadi Palli Maria. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PALAU-SAVARDERA

FRANCISCA FONT FONT

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Abdon Casanovas Buscató i tenia dos fills. Residia a Palau-savardera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Palau-Savardera.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

PERE PRATS ROSSELLÓ

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Pepi Sala Palli i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

FRANCISCO AICART VENTURA

Ha mort als 82 anys. Era vidu i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

MANUEL REYES CRUZ

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Dolores Ayala Pérez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VILAMALLA

JOSÉ PUERTAS MARTÍNEZ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Teresa Martínez García i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint