Necrològiques del 7 de desembre de 2023

Captura

. / .

Captura

. / .

Captura2

. / .

BANYOLES

JOANA CAPELL TREMOLEDA

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Juan José Simon González. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

MARIA GRÀCIA MOLLERA SANTALÓ

Ha mort als 78 anys. Era vídua del Dr. Joaquim Bohigas Prats. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de SantaSusanna del Mercadal de Girona.

JOSÉ LUIS CHIC GONZÁLEZ

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Consuelo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LA CANYA

PILAR BAGÓ PUNTÍ

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Ramon Masllorens Carreras i tenia una filla. Residia a la Roureda, la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

LLAFRANC

JOSEP BARCELÓ RODRÍGUEZ

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Pepita Vergés Barbosa. Residia a Llafranc, Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

LLANÇÀ

MARÍA CÁNDIDA PÉREZ OLMO

Ha mort als 56 anys. Era casada amb Manuel Duran Mauri. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

LLORET DE MAR

JOSEP PUJOL PUJOLAS

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Carmen Marqués Pujolas i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

MARIA DOLORES TRUJILLO MARTÍN

Ha mort als 62 anys. Tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANTONIO GARCÍA MARTÍN

Ha mort als 83 anys. Era vidu d’Oliva Arrabal Cabo i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CARME BOIX PONS

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Josep M. Castanyer Pinyana i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

DIMAS FÀBREGA PUJOL

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria del Tura Sau Vilalta i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

JOSEP BASTONS FÀBREGA

Ha mort als 96 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

BARBARA GARCIA GALEOTE

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Francisco Iruela Ortega. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PLATJA D’ARO

PLÁCIDO CRUZ GARCÍA

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Lorenza Mesas López i tenia dos fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

PORQUERES

ALFONS RODOREDA COROMINAS

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Margarita Sala Juncà. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MANUEL REYES CRUZ

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Dolores Ayala Pérez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

RICARDO CASTELLÓ JANÓ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Dolors Buixeda Sala i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, a l’església del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT GREGORI

ENCARNACIÓ MENCIÓ RUVIROLA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Marcillo Auguet. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Gregori.

VILAÜR

NARCÍS SABRÍ PUIG

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Carme Puig i tenia cinc fills. Residia a Vilaür. 

La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Vilaür.

Subscriu-te per seguir llegint