Necrològiques del 10 de desembre del 2023

esquela 1

. / .

esquela 2

. / .

CASSÀ DE LA SELVA

RAMONA BARCONS SALVATELLA

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

DARNIUS

MARÍA LUZ OLIVÁN GÓMEZ

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Jaume Peytiví Oliveras i tenia tres fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Darnius.

EL MALLOL

MARTÍ PAGÈS CASTAÑER

Ha mort als 23 anys. Residia al Mallol, la Vall d’en Bas. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FIGUERES

GUADALUPE FERNÁNDEZ SÁNCHEZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de José Antonio Alonso López i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

ISAAC ARZA MÉNDEZ

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Encarnación García Milan i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

MONS. CARLES SOLER i PERDIGÓ

Ha mort als 91 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat dimarts, a les 11 del matí, a la Catedral de Girona.

MARIA AGELL TORRES

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Rafel Garcia Garcia. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

THOMAS VUIJSTERS

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Toos Vos. Residia a l’Escala.

LLORET DE MAR

ANTONIO CANER CASTELLS

Ha mort als 92 anys. Era casat amb María de los Dolores Puig Gallart i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

JOAN VERDAGUER FONT

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Aracel·li Planella Planella i tenia tres fills. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

FRANCISCO VARGAS GUIL

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Dolores Torralbo Medina. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

BENITO RAMÍREZ SÁNCHEZ

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Francisca Segura Aguilar. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 1/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

SEBASTIÁN GIL BARRANCO

Ha mort als 68 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

MARIA BUHILS TABERNER

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jaume Valls Juanhuix. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 2 del migdia, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

Subscriu-te per seguir llegint