Necrològiques del 11 de desembre del 2023

bonA 1

. / .

BONA 2

. / .

ANGLÈS

ROSARIO MONTERO MORA

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Alonso Garceso Moreno. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

BORRASSÀ

M. CARME GELABERT COSTA

Ha mort als 78 anys. Era casada i tenia quatre filles. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Andreu de Borrassà.

EL MALLOL

MARTÍ PAGÈS CASTAÑER

Ha mort als 23 anys. Residia al Mallol, la Vall d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

GIRONA

MONS. CARLES SOLER i PERDIGÓ

Ha mort als 91 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la Catedral de Girona.

L’ESCALA

THOMAS VUIJSTERS

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Toos Vos. Residia a l’Escala.

LA TALLADA D’EMPORDÀ

LOLA PONSATÍ FRIGOLA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joaquim Ferrer Puig. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Tallada d’Empordà.

ORRIOLS

ROSA GARRIGA COMAS

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Francesc Font Oliveras. Residia a Orriols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Orriols.

PALAFRUGELL

BENITO RAMÍREZ SÁNCHEZ

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Francisca Segura Aguilar. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

SALT

MERCEDES ALCARAZ DOMINGO

Ha mort als 66 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOSEP RODRÍGUEZ BERZOSA

Ha mort als 59 anys. Era solter. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Torroella de Montgrí.