Necrològiques del 28 de desembre de 2023

Consulta les defuncions d'aquest dijous

DdG

ANGLÈS

JOSEP JUANHUIX DOMINGO

Ha mort als 93 anys. Era vidu de M. Àngels Peracaula Rigau. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BLANES

ANTONIA LÓPEZ DOMÍNGUEZ

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Joan Montfulleda Oller. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

FIGUERES

SILVIA CARRETÉ YGLESIAS

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Lluís Carbó Saguer i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

FORTIÀ

ANTONI HERNÁNDEZ PORCEL

Ha mort als 61 anys. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

MARIA PAU GARCIA RODRÍGUEZ

Ha mort als 72 anys. Era vídua de Jordi Gómez Valls. Residia a Girona.

LA CELLERA DE TER

FRANCISCA SIMON GIRALT

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Casadevall Reig. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Cellera de Ter.

PALAFRUGELL

ENCARNA CRUZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 69 anys. Era vídua de Juan Fernández Fernández. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

MARIA ROSA PADROSA AMPOSTA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Plaja Ferrer. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSES

RAMÓN EZCURRA ANCIN

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel Carregalo Sancho. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

SALT

STELLA MAURELLI

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Giuseppe Romano. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

JOSÉ MARÍA MEJÍAS GÁLVEZ

Ha mort als 60 anys. Era casat. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ FALCÓN GÓMEZ

Ha mort als 83 anys. Era vidu d’Antonia Arroyo Espinola. Residia a Salt. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT MIQUEL DE CAMPMAJOR

JOAN DARNÉ BRET

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Pilar Teixidor Pujol. Residia a Sant Miquel de Campmajor. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel de Campmajor.

TORROELLA DE MONTGRÍ

CATALINA BOFILL CUNILL

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Salvador Castells Bataller. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

VILAFANT

TOMASETA MARTÍ i OLIVERAS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ricard Romero i Reixach i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint