Necrològiques del 29 de desembre de 2023

Consulta les defuncions d'aquest divendres

Redacció

ANGLÈS

JOANA RIGAU CARRERAS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Pere Xifra Güell. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CASSÀ DE LA SELVA

ROSER MASSA ROS

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Esteve Parés Lloveras. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

GHISLANE LUCIENNE GYDE

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Miguel Recuerda Ruiz. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

FORTIÀ

ANTONI HERNÁNDEZ PORCEL

Ha mort als 61 anys. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

RICARDO GAINZA NAPAL

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Joana Agustí Barceló. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

ELVIRA CASAS BOU

Ha mort als 95 anys. Era casada amb Francisco Torramilans Serra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

LLUÍS SERRATS JUANOLA

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Anna Maria Vilar Sais. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Girona.

HOSTALRIC

CARMEN ARMENGOL VALLS

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluís Viader Julià. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

LLANÇÀ

JOSEP GUANTER PAGÈS

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Tamara Voldanova i tenia una filla. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Llançà.

PALAFRUGELL

MARIA ROSA PADROSA AMPOSTA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Plaja Ferrer. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

DOLORS GIRONA FIGUERAS

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Guillem Forgas Corredor. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS

NEUS SAMARRA BALFEGÓ

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Francesc Benaiges Llambrich. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ROSES

MARGARITA PI ILLUECA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Santiago Lloret Garberí. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

SALT

JOSÉ MARÍA MEJÍAS GÁLVEZ

Ha mort als 60 anys. Era casat. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANTONIO SÁNCHEZ VÉLEZ

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Maria Jesús Hernández López. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

FRANCESC COSTA BONAVIA

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Maria Turró Roura. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

JUAN CORONEL HERNÁNDEZ

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Dolores Cruz Ramírez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

VILANOVA DE LA MUGA

PAQUITA BOLASELL DENCLAR

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Sebastià Presas i tenia dos fills. Residia a Vilanova de la Muga. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de de Vilanova de la Muga.

Subscriu-te per seguir llegint