Necrològiques del 10 de gener de 2024

Captura

. / .

Captura1

. / .

Captura2

. / .

BANYOLES

ROSITA CALM FERRER

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Sebastià Capallera Casals. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

BLANES

RAMON PORTAS MATAS

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria Rosa Gálvez Sole. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Blanes.

MAGDALENA ORTIZ CARRASCO

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Pascual Torres Vilches. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Blanes.

BREDA

RAMON GARRIDO ORTIZ

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Francisca Polo Rodríguez. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CADAQUÉS

MAURO ANTONIO BARRAGÁN

ZAMBRANO

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Estrella Vinces Zamora. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

CALONGE

JOSEP COLL GALOBARDES

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Felisa Jaria Aldea i tenia una filla. Residia a Calonge. Es farà una vetlla avui dimecres, de 10 del matí a 1 del migdia, al tanatori municipal de Calonge i Sant Antoni.

CASAVELLS

FRANCISCO ARTIGAS SABATER

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rosa Alsina Coll. Residia a Casavells. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

FIGUERES

FRANCISCA CINTADO VILLANUEVA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Marín Pimentel i tenia cinc filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

AURÈLIA GUILLAMET NAVARRA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Narcís Oliveres Terrades i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

FLAÇÀ

MARIA ROSA ROS CRUSET

Ha mort als 74 anys. Era vídua d’Antoni Irigaray Dengra. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cebrià de Flaçà.

FONTETA

MARIA ROSA CUFÍ SAGRERA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Narcís Torrent Fàbrega. Residia a Fonteta - Forallac. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Fonteta, a Forallac.

GIRONA

ANGELINA ALIU FRANQUESA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Manel Lladó Mas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAQUIMA MAS CAÑET

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francesc Bou Babot. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

NÚRIA NABAU PÉREZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CRISTETA CHAVES CASTILLEJO

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Luis Caballero Fernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS RIERA GRAU

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Cassany Martí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 1/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

HOSTALRIC

SALVADOR SERRAS PUJOL

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

DUNIA ANDRÉS BARBERÁ

Ha mort als 63 anys. Era vídua de José Manuel Lanzas Páez. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

LA JONQUERA

CATALINA REYES MARÍN

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Vicente Roca Araganós i tenia tres fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

LES PRESES

JOSEP GRABULOSA NOGUÉ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rosa Serra Reixach i tenia una filla. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Cristòfor les Fonts d’Olot.

MASSANES

JOSEFA POCH MASGRAU

Ha mort als 78 anys. Era vídua de José González Juárez. Residia a Massanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Massanes.

OLOT

PILAR SALA FONT

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Andreu Bartrina i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

ANGELINA MATABOSCH PUIG

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep Ferrés Guitart i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere de les Preses.

PALS

JOAQUIM DEULOFEU MONJO

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Pepita Carreras Pascual. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

PORTBOU

JUAN ANTONIO NAVARRETE NAVARRETE

Ha mort als 64 anys. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ENRIQUETA CRUZ CASABÓ

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Lluís Ramon Oliver. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FINA CRUZ UCLES

Ha mort als 71 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SERINYÀ

FINA MARIANO BLANCH

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Marc Domínguez. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Serinyà.

TERRADES

JOSEP FONTDECABA PADROSA

Ha mort als 70 anys. Tenia un fill. Residia a Terrades. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, en la intimitat familiar.

TORROELLA DE MONTGRÍ

CONXA MARTOS MORALES

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Mauricio Cantarero Blasco. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

PILAR ESPÍGOL ALABAU

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Juli Casino Sánchez. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

TORTELLÀ

AVEL·LÍ CAMPSOLINAS JUANOLA

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Assumpció Viñas Bosch. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

VIDRERES

JOAN ROMAGUERA BALL·LLOSERA

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Niell Illamola. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Vidreres.

Subscriu-te per seguir llegint